Permanente Make-Up (PMU)

Permanente make-up (PMU) is de ideale manier om wenkbrauwen, lippen en eyeliner altijd perfect bijgewerkt te hebben. Gedurende een periode van 1-2 jaar (na een eerste behandeling, zijn je wenkbrauwen, lippen of eyeliner verzorgd en zie je er elk moment van de dag mooi uit.

Door het volgen van internationale masterclasses zijn wij volledig gespecialiseerd in de verschillende technieken van permanente make-up.

saranda-morina-shadowbrows-5

SHADOW BROWS

Shadow brows is een nieuwe techniek voor semipermanente make-up die wordt toegepast met een machinale nanonaald. ​ Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt. De wenkbrauwen worden vooraf geharst en geëpileerd.


€ 430,- incl. nabehandeling

 

Extra nabehandeling binnen 8 weken € 65,-
Bijwerken binnen 12 maanden € 190,-
Bijwerken na 12 maanden € 260,-
Bijwerken na 2 jaar Nieuwprijs*
*Inclusief nabehandeling binnen 10 weken

Bijwerken alléén bij door ons uitgevoerde behandelingen.
saranda-morina-lippigmentatie-4

OMBRE LIPS

De ombre techniek wordt gebruikt bij het pigmenteren van de lippen. De binnenkant van de lippen is een tint lichter van kleur en zal iets donkerder naar de lipliner uitlopen. Dit zorgt voor meer diepte en optisch vollere lippen.


€ 500,- incl. nabehandeling

 

Extra nabehandeling binnen 8 weken € 100,-
Bijwerken binnen 1 jaar € 210,-
Bijwerken binnen 2 jaar € 260,-
Bijwerken na 2 jaar Nieuwprijs*
*Inclusief nabehandeling binnen 10 weken

Bijwerken alléén bij door ons uitgevoerde behandelingen.
saranda-morina-eyeliner-1

EYE LINERS

Door een subtiele permanente eyeliner boven en/of beneden worden de ogen optisch vergroot. Zo krijg je een mooie en natuurlijke oogopslag


Boven, onder of met wing!

 

Deepliner boven € 250,-
Deepliner onder € 225,-

Eyeliner boven met wing € 350,-

 

Extra nabehandeling binnen 8 weken € 75,-
Deepliner boven bijwerken binnen 1 jaar € 110,-
Deepliner boven bijwerken binnen 2 jaar € 160,-
Deepliner onder bijwerken binnen 1 jaar € 110,-
Deepliner onder bijwerken binnen 2 jaar € 160,-

Eyeliner boven met wing bijwerken
binnen 1 jaar € 160,-
Eyeliner boven met wing bijwerken

binnen 2 jaar € 210,-

Bijwerken na 2 jaar Nieuwprijs*
*Inclusief nabehandeling binnen 10 weken

Bijwerken alléén bij door ons uitgevoerde behandelingen.
Saranda-LipEnlightenment

LIP ENLIGHTENMENT

Als je van nature donkere lippen hebt, heb je een erg grauwe ondertoon. Dit komt vaak voor bij huidtype 4 & 5. Als je deze lichter en frisser wilt hebben voor verheldering is een Lip Enlightenment noodzakelijk. Hierbij worden de lippen eerst met een felle lichte tint opgefrist, zodat we ze neutraliseren naar een warme ondertoon. Vervolgens worden de lippen tijdens de 2e en 3e behandeling gepigmenteerd met de gewenste kleur.


€ 550,- incl. nabehandeling

 

Extra nabehandeling binnen 8 weken € 125,-
Bijwerken binnen 1 jaar € 250,-
Bijwerken binnen 2 jaar € 300,-
Bijwerken na 2 jaar Nieuwprijs*
*Inclusief nabehandeling binnen 10 weken

Bijwerken alléén bij door ons uitgevoerde behandelingen.

Let op!

Kom je niet binnen de 8 weken voor gratis bijwerken, dan vervalt deze en betaal je 50 euro binnen drie maanden na de eerste sessie.

Ons stappenplan

1. Er wordt gestart met een intakegesprek waarin duidelijk naar voren komt wat je wensenzijn wat betreft de vorm, kleur en stijl. Uiteraard geven wij je advies.

2. Er wordt veel aandacht besteed aan het voortekenen met een potlood. Zo geven wij je een goed beeld van het eindresultaat en trekken we voldoende tijd uit om te schetsen en je advies te geven.

3. Pas wanneer jij en wij 100% tevreden zijn met het resultaat, gaan we aan de slag om de schetsen om te zetten in permanente make-up. Er wordt een zacht verdovende creme op de huid aangebracht, zo voel je weinig van het hele proces. Hygiëne en steriliteit staan centraal tijdens onze behandelingen. Wij werken enkel met kwalitatieve producten afkomstig uit de EU.

4. Er wordt tijdens de behandeling regelmatig overlegd en gecontroleerd om tot een optimaal resultaat te komen. De perfecte afwerking en oog voor detail zijn onze prioriteit!

5. Direct na de behandeling ziet de permanente make-up er wat donker uit. Dit is heel normaal, want je huid moet zich nog herstellen. Wij leggen je de nazorg uit.

6. Na ongeveer 10 dagen ziet het er genezen uit, maar de kleur kan tijdens de volgende 3 weken nog veranderen. De volledige genezing en het herstel van de huid, duurt ongeveer 3 tot 4 weken.

7. Na minimaal 4 weken volgt er een nabehandeling. Bij de nabehandeling kijken we naar de details en worden vorm en kleur bijgewerkt waar nodig.