PMU Eyeliner

Welke soorten Eyeliner zijn mogelijk?

Door een subtiele permanente eyeliner boven en/of beneden worden de ogen optisch vergroot. Zo krijg je een mooie en natuurlijke oogopslag.

225
Deepliner onder
250
Deepliner boven 
350
Eyeliner boven met wing

Ons stappenplan

 1. Voorafgaand aan de behandeling starten we met een intake waarin we jouw wensen bespreken. Welke eyeliner het mooiste bij je past, is afhankelijk van de vorm van je ogen en je persoonlijke stijl. De ogen worden vooraf schoongemaakt.
 2. De eyeliner wordt eerst voorgetekend, zo geven wij je een goed beeld van het eindresultaat.
 3. Pas wanneer jij en wij 100% tevreden zijn met het resultaat, gaan we aan de slag met het plaatsen van de permanente make-up. Hygiëne en steriliteit staan centraal tijdens onze behandelingen. Wij werken enkel met kwalitatieve producten afkomstig uit de EU.
 4. Er wordt tijdens de behandeling regelmatig overlegd en gecontroleerd om tot een optimaal resultaat te komen. De perfecte afwerking en oog voor detail zijn onze prioriteit!
 5. Direct na de behandeling kunnen de oogleden gezwollen zijn. De zwelling zal niet lang aanhouden. Wij leggen je de nazorg uit.
 6. Na minimaal 6 weken volgt er een nabehandeling. Bij de nabehandeling kijken we naar de details en worden vorm en kleur bijgewerkt waar nodig.
 7. Kom je niet binnen de 8 weken voor gratis bijwerken, dan vervalt deze en betaal je 75 euro binnen drie maanden na de eerste sessie.

Nazorg

 • Direct na de behandeling kunnen de oogleden gezwollen zijn. De zwelling zal niet lang aanhouden.
 • Gebruik de eerste 10 dagen geen make-up op de ogen i.vm. infectiegevaar.
 • Vermijd stromend water. Geen water en lotions op de behandelde huid aanbrengen.
 • Raak de ogenzo min mogelijk aan met de handen. Hygiëne is tijdens de genezingstijd absoluut noodzakelijk.
 • De genezing kan jeuk veroorzaken, probeer niet te gaan krabben.
 • Gebruik geen oogcremes de eerste 10 dagen.
 • De genezing duurt ongeveer 10 dagen. Het ontstaan van korstjes is normaal. Ga niet aan de korstjes krabben, de huid kan dan namelijk het pigment niet goed opnemen.
 • Ga de eerste 14 dagen niet in de zon of onder de zonnebank. Bescherm na genezing de PMU met een hoge beschermingsfactor. UV straling kan namelijk het pigment beïnvloeden waardoor het pigment vroegtijdig vervaagd.
 • Wanneer de korstjes eraf zijn, lijkt de eyeliner licht van kleur en nog wat vlekkering. De behandelde huid is nog aan het genezen en de kleur kan tot 30 dagen blijven veranderen.

Touch-up behandeling

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling. We adviseren een jaarlijkse touch-up behandeling om de kleur mooi en fris te houden. Bijwerken doen wij alléén bij door ons uitgevoerde behandelingen.

110
Deepliner boven of onder bijwerken binnen 1 jaar
160
Deepliner boven of onder bijwerken binnen 2 jaar
160
Eyeliner boven met wing bijwerken binnen 1 jaar
210
Eyeliner boven met wing bijwerken binnen 2 jaar
saranda-morina-eyeliner-3
saranda-morina-eyeliner-1